Hair & Brow Treatments

HAIR AND BROW TREATMENTS

fashion-art.png

VOOR MOOI EN GEZOND HAAR, PERFECTE WENKBRAUWEN EN MEER!

over

ons

Het gezicht

achter Hair & brow treatments

Ik ben Elise en ik ben opgegroeid in Houten. In 2020 zijn wij verhuisd naar een nieuwbouwwoning in het mooie Schalkwijk, waar ik mijn salon aan huis (zolder) heb ingericht met nieuwe professionele apparatuur. Achter de schermen helpt mijn man mij graag mee met alle facetten die te maken hebben met het houden van een salon en heb ik twee lieve kinderen genaamd Ben en Milan.

Loopbaan

& opleidingen

In 2008 heb ik een opleiding gedaan voor Allround Make Up & Hairstyling artist en grimeren. Uiteindelijk heb ik daarna een interne opleiding in het UMC Utrecht gevolgd tot laborant (geen laboratorium) Klinische Neurofysiologie, iets totaal anders, maar zeer interessant.

In 2019 ben ik begonnen met het volgen van vakken van de Premaster Gezondheidspsychologie aan de OU. Ik kwam er hierdoor achter dat mijn passie ergens ligt tussen je van binnen goed voelen, goed voor jezelf zorgen (van binnen en buiten) en tevreden zijn met jezelf. Er zijn zoveel dingen die hiervoor kunnen bijdragen en dat maakte dat ik ook weer geïnteresseerd raakte in de beauty-tak en weer een passie voor sporten kreeg. Dit was ook het moment dat ik ben begonnen met het volgen van cursussen voor zowel permanente make up als haarverbetering. Allereerst ben ik begonnen met een masterclass Proteïne haarbehandeling en de bekende Keratine behandeling. Een maandje later heb ik de Basisopleiding Ombré Powderbrows gehaald als ook een cursus Browmapping en Lashlift en Brow Lamination. Na een aantal maanden flink oefenen heb ik een masterclass Permanente Make Up gevolgd, omdat ik vind dat je je als permanente make up artist moet blijven ontwikkelen.

In 2021 heb ik ook de masterclass Fine Line tatoeage behaald en blijf ik de allerlaatste trends op het gebied van permanente make up en beauty volgen. Elk jaar probeer ik mezelf uit te dagen door een masterclass bij een goede permanente make up artist te volgen.

goed voor jezelf zorgen

Ik hoop je graag te zien voor een behandeling. Ben je nieuwsgierig geworden of heb je nog vragen, opmerkingen of complimenten, dan kan je me altijd mailen of whatsappen!

Wat vinden onze klanten..

Positieve punten: Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Stiptheid

Mevrouw Wijburg is een professioneel lief en zorgzaam persoon. Je voelt je er snel op je gemak. Schoon, ze werkt secuur en vraagt ten alle tijden of alles goed gaat en of alles naar wens is. Hopelijk tot snel! En zet hem op!

Tamara van A

Positieve punten: Professionaliteit
Afgenomen dienst: Powder brow, Ombre brows

Lief en professioneel geholpen. Erg mooi resultaat na 2 weken al. Ben heel tevreden over mijn wenkbrauwen.

 

B Boorsma

Positief: Hygiëne en netheid, Kwaliteit, Professionaliteit, 
Stiptheid, Waarde

Ik heb bij Elise mijn wenkbrauwen laten doen & een fine line tattoo laten zetten & ben super enthousiast en blij met de eindresultaten!

Elise is super professioneel, werkt hygiënisch & is ook nog eens een super leuke meid!!

Sula Heimgartner