Hair & Brow Treatments

HAIR AND BROW TREATMENTS

fashion-art.png

VOOR MOOI EN GEZOND HAAR, PERFECTE WENKBRAUWEN EN MEER!

haar

behandelingen

onze

haar behandelingen

We bieden 2 soorten haarbehandelingen aan in de salon: proteïne en keratine behandeling

Heb je last van pluizig haar? Is je haar beschadigd en mist het glans? Kies dan voor de proteïne behandeling! Wil je liever ook nog steil(er) haar? Dan past de keratine behandeling bij jou!

De keratine behandeling kent iedereen wel, maar wist je dat een proteïne behandeling nog meer voedend is? Met deze behandeling wordt er niks veranderd aan de haarstructuur en is er zo meer ruimte over in het product voor de ultieme voeding!

Find Your

Own Style

De behandelingen zijn als het ware alsof je een blijvend haarmasker in je haar hebt die je haar glanzend, zacht en pluisvrij maakt.

De proteïne haarbehandeling is ideaal bij flink beschadigd (geblondeerd bijvoorbeeld) of onhandelbaar haar en mag na 1.5 maand herhaald worden. Deze blijft ongeveer 2 tot 6 maanden voelbaar en zichtbaar in het haar.

Bij een keratine behandeling worden de haren naast verzorging ook steil(er) gemaakt. Omdat er in de producten GEEN formaldehyde of andere ongezonde ingrediënten zitten zal ook deze behandeling ongeveer 2 tot 6 maanden voelbaar en zichtbaar zijn. Let op, als je erg krullend haar hebt, zal doordat er geen chemische producten in de behandeling zitten je haar niet compleet steil worden, maar stéiler.

nazorg

Na de behandeling mag je alles doen met je haren. Het is niet erg als ze nat worden. Wel moet je de haren verzorgen met passende producten. Gebruik geen producten met siliconen erin! In de salon zijn de producten verkrijgbaar van het merk waarmee ik de behandeling uitvoer.

Is je haar zwaar beschadigd? Dan kan een proteïne haarbehandeling zeker goed helpen, maar zal niet meteen alles volledig gezond zijn. Het is dan belangrijk om het haar goed te onderhouden met de aanvullende producten die speciaal voor deze behandeling bedoeld zijn. Denk hierbij aan een haarmasker, olie of leave in spray.