Hair & Brow Treatments

HAIR AND BROW TREATMENTS

fashion-art.png

VOOR MOOI EN GEZOND HAAR, PERFECTE WENKBRAUWEN EN MEER!

ombre

powder
brows

wakker worden met

perfecte
wenkbrauwen

Ombré Powderbrows is 1 van de populairste trends van het moment. De wenkbrauwen worden door middel van een speciale naald techniek semi-permanent getatoeëerd. Hierdoor lijkt het alsof je wenkbrauwen gepoederd zijn, een supernatuurlijke look! Na 6 weken kom je voor een touch up en blijven ze gemiddeld 1-2 jaar zitten.

Wat zijn

Ombre powderbrows

De Ombré Powderbrows sPMU (semi permanente make up) techniek betekent dat door middel van een speciaal soort techniek er pigment in de huid gepigmenteerd wordt met een PMU apparaat. Hierdoor lijkt het alsof je je wenkbrauwen gepoederd hebt.

De wenkbrauwen gaan van donker aan de staart naar licht aan de aanzet, waardoor je het ‘Ombré’ effect krijgt. Na genezing kom je altijd na ca 6 weken terug voor een touch up om eventuele plekjes op te vullen.

Doordat de behandeling semi-permanent is (oppervlakkig onder de huid gepigmenteerd) houdt dit in dat je na ongeveer 1,5 jaar een opfris / colorboost behandeling moet ondergaan om het plezier van perfecte wenkbrauwen te verlengen.

behandeling

Voorafgaand aan de behandeling bespreken we nog eventuele contra-indicaties en informatie, welke je ook toegezonden wordt via de mail na het maken van de afspraak, lees deze goed door.

Daarna gaan we je wensen bespreken en de wenkbrauwen voortekenen aan de hand van de vorm van je gezicht. Hierna wordt de kleur besproken en kunnen we verschillende pigmenten aanbrengen om te kijken.

Wanneer je akkoord gaat starten we de behandeling. De duur is ongeveer 2-2,5 uur.

Prijzen

€325,-
Dit is inclusief inclusief touch up binnen 6-8 weken.

€99,- *
Touch-up Ombré Powderbrow BINNEN een jaar.

€149,- *
Touch-up Ombré Powderbrow NA een jaar.

* alleen geldig voor eigen bestaande klanten, ben je nog geen klant maar heb je elder PMU laten zetten? Neem dan eerst contact met me op

Geschikt voor alle huidtypen

natuurlijke wenkbrauwen

gaat 1,5 tot 2 jaar mee

geen beschadiging van de huid

geen roodheid of zwelling

contra

indicaties

Het kan zijn dat er een contra-indicatie is voor het zetten van permanente make up. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn als je: alcohol op hebt, je een bloedaandoening hebt, je zwanger bent, je bloedverdunners slikt, je een recent verkregen litteken hebt, je diabetes hebt, een chemokuur behandeling ondergaat of bepaalde medicatie slikt. Bij twijfel consulteer dan altijd je huisarts! Bij het maken van een afspraak zend ik alle informatie via de email naar je toe, lees deze aandachtig door. Benut geen alcohol 24 uur voor de behandeling en drinkt het liefst geen koffie, dit kan een negatief effect hebben op je behandeling (bv sneller bloeden waardoor pigment minder goed pakt)

Heb je al permanente make up? Dan kan je eerst mij benaderen en een foto sturen zodat ik kan beoordelen of het mogelijk is.