Hair & Brow Treatments

HAIR AND BROW TREATMENTS

fashion-art.png

VOOR MOOI EN GEZOND HAAR, PERFECTE WENKBRAUWEN EN MEER!

het Laatste

nieuws en

aanbiengen

Via deze pagina houden we je op de hoogte van het laatste nieuws en aanbiedingen!

Laatste

nieuws

Vanwege overweldigende drukte heb ik een tijdelijke klantenstop ingelast voor een periode die ik nog nader moet bepalen.  

Ik ben al mijn klanten en geïnteresseerden, gezin, familie en vrienden dankbaar voor hun steun en het te helpen groeien van mijn bedrijf en hoop nieuwe klanten snel te verwelkomen. 

Mocht je nog vragen hebben of ben je al klant dan mag je altijd een mail sturen naar:  info@hbtreatments.nl 

 
Sinds kort werk ik samen met schoonheidssalon Fossa Bellezza, waar je naast heerlijke (verbeterende) gezichtsbehandelingen ook nu terecht kan voor permanente make up. Dus kan je niet naar Schalkwijk komen, dan kan je ook in Houten terecht voor mooie wenkbrauwen of een eyeliner
 
 

we zijn op zoek

naar jou!

Binnenkort zoek ik 2 modellen die het aandurven om gefilmd te worden, en dus ook online te komen. Ik wil een (promo)filmpje opnemen waarin ik laat zien hoe het zetten van powderbrows in zijn werk gaat en natuurlijk het eindresultaat laten zien. De filmpjes komen op een Youtube kanaal te staan als ook op andere vormen van social media en er worden foto’s gemaakt. Je krijgt de behandeling inclusief de nabehandeling na 6-8 weken gratis. Zie jij dit zitten en voldoe je aan onderstaande voorwaarden? Mail dan een foto van jezelf door waarop je wenkbrauwen goed te zien zijn door naar: info@hbtreatments.nl

Voorwaarden: leeftijd tussen 20 – 40 jaar, GEEN elders gezette permanente make up, niet zwanger of borstvoeding (eventuele contra indicaties bespreek ik via de mail)

Hair and brow treatments

aanbiedingen!

Bring a friend PMU actie!
Boek in met een vriendin/moeder/kennis en krijg beiden EUR25,- korting!

Draag je elkaar aan in de salon, dan kunnen jullie alletwee profiteren van deze actie. Of stuur jij andere bekenden door? Dan krijg je een kortingsbon van EUR25,- op je volgende permanente make up behandeling! Dit geldt voor alle permanente make up behandelingen.

Lashlift spaarsysteem
Kom je regelmatig terug voor een lashlift behandeling? Dan spaar je automatisch punten in het systeem. Bij de vijfde keer terugkomen krijg je 20% korting op je volgende lashlift behandeling.