Hair & Brow Treatments

HAIR AND BROW TREATMENTS

fashion-art.png

VOOR MOOI EN GEZOND HAAR, PERFECTE WENKBRAUWEN EN MEER!

fine line

tatoeage

een sieraad

op je lichaam

Altijd al interesse gehad in een tatoeage? Maar vind je sommige tattoos eigenlijk iets te dik gezet en heb je het liever sierlijk?

Dan is een fine line tattoo iets voor jou!

hoe gaat

het in zijn werk

Een fine line tatoeage is netzoals een tattoo een blijvende tattoo. Toch moet je, netzoals een ‘gewone’  tattoo eens in de zoveel tijd een opfrisbehandeling ondergaan. Een fine line tattoo is NIET vergelijkbaar met permanente make up, bij permanente make up werken we nóg meer aan de oppervlakte.  Een fine line tattoo wordt ook gezet met een ultradunne naald waarmee inkt in de huid wordt geplaatst.

Wil je graag een fine line tattoo? Zorg er dan voor dat je ontwerp goed is af te drukken op een A4 papier met een WITTE achtergrond. Je kan via Pinterest erg veel leuks vinden en ik heb wat designs aanwezig in de studio. Wil je echt een ontwerp? Dan kan je eventueel iemand deze laten ontwerpen, zelf kan ik dit helaas (nog) niet.

Waar kan een fine line tatoeage

geplaatst worden?

Bijna overal!
Dit gaat in overleg met mij. Wil je er eentje op je vinger? Dan zet ik alleen bepaalde goedgekeurde ontwerpen die je vooraf stuurt. Ik tatoeëer NIET op de bovenste vingerkootjes (wel een hartje rondom de nagel bijvoorbeeld, maar geen grotere ontwerpen) omdat dit snel onderhuidse blow-outs veroorzaakt.

De genezing

De buitenste huidlagen van een tattoo moeten na zo’n 2 tot 3 weken geheeld zijn, zodat je er geen hinder meer van ondervindt in je dagelijkse leven. Verzorg je tattoo in deze weken dan ook goed: stel onder andere niet bloot aan zon, pas op voor stoten of wrijven, ga er niet aan krabben en smeer hem eventueel in met een  tattoo creme. Pas na een aantal weken zal je het echte eindresultaat zien en zie je het pigment weer wat meer ‘naar boven’ komen.

Prijzen

 Vanaf van €65,-
(tot 10 cm) inclusief touch up na 4 weken.
Boek je touch up tijdig in, anders komt er een toeslag bij!

Vraag naar de mogelijkheden of stuur je ontwerp op.

Er geldt een uitzondering voor VINGER TATOEAGES, hierbij heb je bijna altijd 3 tot 4 behandelingen nodig, en kan niet altijd op elk plekje gezet worden. Ze worden bijvoorbeeld niet op de bovenste kootjes gezet (naar vingertop toe), omdat ze een grotere kans op blowouts (uitlopen) hebben en zo dus niet mooi genezen.

Bedenk ook dat je vingers ultrasnel genezen en het meest aan allerlei factoren wordt blootgesteld. Dit betekent dat je tattoo snel zal vervagen en meerdere keren bijgewerkt moet worden. Hier zullen daardoor extra kosten bijkomen vanwege het gebruiken van naalden, inkt en tijd.