Hair & Brow Treatments

HAIR AND BROW TREATMENTS

fashion-art.png

VOOR MOOI EN GEZOND HAAR, PERFECTE WENKBRAUWEN EN MEER!

infralash

Wat is

infralash

Infralash / Deepliner is een dun zwart lijntje tussen de aanzet van de wimper haartjes (wimperrand) waardoor de wimpers voller lijken.

Een Infralash oogt supernatuurlijk en geeft tegelijkertijd een heldere, frisse uitstraling. Hierdoor ontstaat er een open blik, zonder een ’make-up’ effect. De dikte van de Infralash wordt altijd samen en naar wens overlegd. De Infralash is geschikt voor ALLE huidtypes en geschikt voor een jonge tot rijpe huid.

Het resultaat blijft 1-3 jaar zichtbaar en dit bespaard hierdoor veel tijd omdat je altijd wakker wordt met een mooie oogopslag. Na het zetten van de Infralash is er minimale zwelling en roodheid.

De

Behandeling

Ook bij het zetten van de Infralash wordt er pigment in de huid gepigmenteerd. Deze wordt gezet met een speciale naald. Bij Hair & Brow treatments hanteren tot nog toe alleen de kleur zwart. Tijdens de afspraak zal ik eerst een voorbeeld tekenen op je oog, en als je akkoord gaat starten we de behandeling.

Voor de behandeling kom je zonder oog make up en zonder contact lenzen in. Tijdens de afspraak zal ik eerst een voorbeeld tekenen op je oog, en als je akkoord gaat starten we de behandeling. Je kan kiezen voor alleen een lijntje boven, onder, of beide. Wil je beide, dan komt er een toeslag op de prijs van 50,-. Na de eerste sessie vervaagt tot 70% van de behandeling. Na bijwerken is dat maar 30%, waardoor het eindresultaat pas zichtbaar is na het bijwerken. Bijwerken is dus noodzakelijk en verlengt de houdbaarheid van de behandeling. Zonder het bijwerken zal er maximaal tot drie maanden resultaat zichtbaar zijn.

De behandeling duurt ongeveer 60 tot 120 minuten en wordt als pijnloos ervaren door de meesten.

genezen infralash en lashlift

Genezing

De genezing van permanente make up gaat altijd in stapjes.

De eerste dagen zal het nog donker van kleur zijn, tezamen met eventuele zwelling of roodheid. Dit verdwijnt vaak binnen 48 uur. Ongeveer tussen de 4-10 dagen later zal je kleine korstjes en plekjes erin gaan zien. Na ongeveer 1-1,5 week zijn deze er af. Soms zie je na de eerste keer zetten hierna bijna geen kleur meer rondom dag 11-28. Na ongeveer een maand komt de kleur juist weer opzetten en na ongeveer anderhalve maand is de genezing helemaal klaar. Bij de eerst sesie heb je ongeveer nog 30% zichtbaar, na de tweede sessie is er ten minste 70% resultaat zichtbaar.

Prijzen &

Voordelen

€189,-
Infralash boven of onder op de wimperrand. Dit is innclusief touch up binnen 6-8 weken.

€239,-
Infralash boven én onder op de wimperrand. Dit is inlclusief touch up binnen 6-8 weken.

Boek je touch up tijdig in, anders komt er een toeslag bij!

 

Geschikt voor alle huidtypes:
droog – vet – gecombineerd – grove poriën

Het resultaat blijft 1 tot 3 jaar zichtbaar

Bespaard tijd, je wordt wakker met de perfecte oogopslag                

Ideaal ook voor mensen die weinig tot geen wimper haartjes hebben en toch een uitstraling willen

Bijna geen roodheid of zwelling zichtbaar

Je kunt het natuurlijk houden of meer een make-up effect creëren

contra

indicaties

Het kan zijn dat er een contra-indicatie is voor het zetten van permanente make up. Dit kunnen bijvoorbeeld zijn als je: alcohol op hebt, je een bloedaandoening hebt, je zwanger bent, je bloedverdunners slikt, je een recent verkregen litteken hebt, je diabetes hebt, een chemokuur behandeling ondergaat of bepaalde medicatie slikt. Bij twijfel consulteer dan altijd je huisarts! Bij het maken van een afspraak zend ik alle informatie via de email naar je toe, lees deze aandachtig door. Benut geen alcohol 24 uur voor de behandeling en drinkt het liefst geen koffie, dit kan een negatief effect hebben op je behandeling (bv sneller bloeden waardoor pigment minder goed pakt)

Heb je al permanente make up? Dan kan je eerst mij benaderen en een foto sturen zodat ik kan beoordelen of het mogelijk is.