Hair & Brow Treatments

HAIR AND BROW TREATMENTS

fashion-art.png

VOOR MOOI EN GEZOND HAAR, PERFECTE WENKBRAUWEN EN MEER!

Lash

LIFT

Wil je wimpers die 5-8 weken mooi gekruld zijn? Of mis je volume aan je wimpers? Heb je stugge wimperhaartjes die naar beneden staan of juist compleet door elkaar? Of heb je al een Infralash laten plaatsen en wil je graag nog wat EXTRA zodat je de komende weken geen make up hoeft te dragen?

Dan is een lashlift iets voor jou!

Hoe

werkt het?

Tijdens de behandeling gebruik ik siloconen ‘pads’ die ik plaats op de oogleden. Tijdens de gehele behandeling zijn de ogen dan ook gesloten.

Hierna plak ik wimper voor wimper omhoog en komt deze vast te zitten op de pads. Hierna zal ik de verschillende producen op de wimpers in laten werken voor een perfect lift. In de behandeling zit ook een keratine behandeling voor de wimpers en worden, als je dat wilt, de wimpers geverfd.

Hoe lang blijft dit zitten en wanneer mag de lashlift weer herhaald worden?

Afhankelijk van hoe je het verzorgd kan dit tot 8 weken blijven zitten. Gebruik na de lashlifting GEEN producten rondom de wimpers die olie bevatten. Zoals olie in je mascara of in je make up remover. Mascara mag weer gedragen worden tenminste 24 uur na de behandeling. Na 6 weken mag je hem weer herhalen.

Nazorg

Na de behandeling kunnen je ogen wat tranen, maar dit verdwijnt al snel. De wimpers mogen tenminste 24 uur na de behandeling niet nat worden, en kam s’ochtends en s’avonds eventjes je wimpers door met het borsteltje dat je mee krijgt.

prijzen

€45,-
Dit is inclusief Botox wimper behandeling en  inclusief een keratine behandeling en het verven van de wimpers.

Je krijgt van mij punten in het inboeksysteem en bij de 4e keer terugkomen krijg je 15% korting op je lashlift!

vragen of

meer

informatie?

We helpen je graag!